Представа „Било двапут у једном краљевству“ на нашој сцени

Представа „Било двапут у једном краљевству“ изведена је 1. децембра у позоришној сали Новосадског дечијег културног центра пред бројним малишанима.

О представи:

Шта је то досада? Шта радимо када нам је досадно? А како се играмо?

          Представа “Било двапут у једном краљевству” нас, кроз радионицу, учи како да се играмо заједно. Глумац и публика заједно стварају представу. На почетку играју разне игре како би победили досаду, затим доводе зиму у позориште, а уз помоћ шала, капе и рукавица причају причу о математичару и песнику који решавају вековну свађу ко је свету потребнији? Кроз ову интеaрактиву представу и радионицу деца уче како да се играју уз помоћ једноставних елемената, шала, капе и рукавица, уче како да стварају занимљиве ликове, како да причају узбудљиве приче и на крају како да направе позоришну представу, а све у циљу да победе досаду и да науче како да се играју заједно!

            Представа „Било двапут у једном краљевству“ је рађена у копродукцији „Телепорт“ театра и Дечјег позоришта Суботица. Победник је Фестивала монодраме за децу Змајевих дечјих игара 2020. године.  ДОБРОДОШЛИ!

фото: Николина Костадиновић