Projekat „Biti Taj L1K“ u NSDKC-u

Projekat „Biti Taj L1K“ u NSDKC-u

Radionice u okviru projekta  „Biti Taj L1K“ održane su u periodu  od 14. oktobra do 12.novembra u prostorijama Novosadskog dečijeg kulturnog centra, Kulturne stanice Mlin.  Glavni cilj BTL projekta je širenje osećaja empatije među mladima. Prelazni period između osnovne i srednje škole, glavna je tema ovog projekta.
Iskustvo pronalaženja sebe u novom okruženju, sklapanje novih prijateljstava, ljubavnih veza, odnosa u školi, u porodici, sa sobom i mnoge druge.
Projekat je fokusiran na pričanje iste priče iz različitih perspektiva. Kako je to biti taj učenik, profesor, prijatelj, roditelj, simpatija, razredni starešina.
U okviru BTL projekta deca i mladi (13-18 godina) učestvovali su  u kreativnim radionicma edukativnog karaktera na temu inkluzije, empatije, muzike, improvizacije i filmskih žanrova, u pisanju i sklapanju scenarija, snimanju 6 skečeva koji ostaju kao glavni rezultat ovog projekta. Projekt u završnoj fazi  će se realizovati u aprilu mesecu 2022. godine. Projekat „Biti Taj L1K“ je podržan od strane EKP 2022.

Website designed by: Mindmedias Studio