Пројекат „Бити Тај Л1К“ у НСДКЦ-у

Пројекат „Бити Тај Л1К“ у НСДКЦ-у

Радионице у оквиру пројекта  „Бити Тај Л1К“ одржане су у периоду  од 14. октобра до 12.новембра у просторијама Новосадског дечијег културног центра, Културне станице Млин.  Главни циљ БТЛ пројекта је ширење осећаја емпатије међу младима. Прелазни период између основне и средње школе, главна је тема овог пројекта.
Искуство проналажења себе у новом окружењу, склапање нових пријатељстава, љубавних веза, односа у школи, у породици, са собом и многе друге.
Пројекат је фокусиран на причање исте приче из различитих перспектива. Како је то бити тај ученик, професор, пријатељ, родитељ, симпатија, разредни старешина.
У оквиру БТЛ пројекта деца и млади (13-18 година) учествoвали су  у креативним радионицма едукативног карактера на тему инклузије, емпатије, музике, импровизације и филмских жанрова, у писању и склапању сценарија, снимању 6 скечева који остају као главни резултат овог пројекта. Пројект у завршној фази  ће се реализовати у априлу месецу 2022. године. Пројекат „Бити Тај Л1К“ је подржан од стране ЕКП 2022.

Website designed by: Mindmedias Studio