„Ликовне пустоловине осмака кроз онлине наставу“

„Ликовне пустоловине осмака кроз онлине наставу“

Новосадски дечији културни центар (НСДКЦ) је  од 21. маја до 7. јуна 2021. године  домаћин изложбе ученика осмих разреда ОШ“Петефи Шандор“ Нови Сад под називом:
„Ликовне пустоловине осмака кроз онлине наставу“.

На изложби су   представљене ликовне реализације које су настале у току  онлине наставе, а на постављени ликовни проблем: „Контраст, јединство и доминанта – одговори на ликовни изазов Гети Музеја“ и на постављени ликовни проблем: „Контраст, јединство и доминанта – покажи руком ( Ханд арт)!“
На изложби је  представљен и календар ОШ „Петефи Шандор“ који је настао од радова ученика осмих разреда као ликовна обрада теме „Персонификација годишњих доба“.

Изложбу организује ОШ „Петефи Шандор“ и наставница ликовне културе Марта Киш Бутерер, која је у децембру 2020. године  изабрана од Удружења „Живојин Мишић“ за једног од најбољих едукатора у Србији у новој категорији, за онлине наставу за време Пандемије Ковид 19, а за менторство и рад са децом на календару наставница је добила,  у мају 2021. године,  награду „Љубиша Дивљак“ на конкурсу 9. Буди: „Мале лудости велике мудрости“ од стране Културног Центра Панчева.

Изложба се организује као знак захвалности наставнице ученицима осмих разреда на плодотворној четворогодишњој сарадњи.

 

Website designed by: Mindmedias Studio