Od danas možete čitati „Neven“ i „Mali Neven“ na svojim mobilni telefonima

Od danas možete čitati „Neven“ i „Mali Neven“ na svojim mobilni telefonima

 

Android aplikacija časopisa „Neven i Mali Neven“ je edukativno-zabavna platforma za decu osnovnoškolskog uzrasta koja sadrži zanimljivu enigmatiku, kvizove i tematske rubrike za razonodu, a cilj je da deca aktivno uče kroz igru.

Android aplikacija lista za decu „Neven i Mali Neven“ je multimedijalna i interaktivna platforma zabavno-edukativnog karaktera namenjena svim korisnicima interneta, s akcentom na decu osnovnoškolskog uzrasta. Naš najstariji list za decu  na ćirilici „Neven“, kulturno blago čika Jove Zmaja, sada je dostupno i u digitalnom formatu. Na našoj  internet stranici www.nsdkc.rs  kreiran je podsajt, gde je omogućena direktna veza sa android  aplikacijom koja se može preuzeti putem „Google play“ prodavnice. Interaktivni sadržaji u jednom delu  aplikacije  obuhvataju  zanimljivu  enigmatiku, kvizove i tematski osmišljene rubrike razbibrige čija je funkcija edukacija kroz igru. Sadržaji su podeljeni prema uzrasnim grupama čitalaca i njihovim oblastima interesovanja, a prilagođeni su i nivou obrazovanja dece.

APLIKACIJA JE PODRŽANA OD STRANE MINISTARSTVA KULTURE I INFORMISANJA REPUBLIKE SRBIJEKAO I UPRAVE ZA KULTURU GRADA NOVOG SADA.

Website designed by: Mindmedias Studio