Од данас можете читати „Невен“ и „Мали Невен“ на својим мобилни телефонима

Од данас можете читати „Невен“ и „Мали Невен“ на својим мобилни телефонима

 

Андроид апликација часописа „Невен и Мали Невен“ је едукативно-забавна платформа за децу основношколског узраста која садржи занимљиву енигматику, квизове и тематске рубрике за разоноду, а циљ је да деца активно уче кроз игру.

Aндроид апликација листа за децу „Невен и Мали Невен“ је мултимедијална и интерактивна платформа забавно-едукативног карактера намењена свим корисницима интернета, с акцентом на децу основношколског узраста. Наш најстарији лист за децу  на ћирилици „Невен“, културно благо чика Јове Змаја, сада је доступно и у дигиталном формату. На нашој  интернет страници www.nsdkc.rs  креиран је подсајт, где је омогућена директна веза са андроид  апликацијом која се може преузети путем „Google play“ продавнице. Интерактивни садржаји у једном делу  апликације  обухватају  занимљиву  енигматику, квизове и тематски осмишљене рубрике разбибриге чија је функција едукација кроз игру. Садржаји су подељени према узрасним групама читалаца и њиховим областима интересовања, а прилагођени су и нивоу образовања деце.

АПЛИКАЦИЈА ЈЕ ПОДРЖАНА ОД СТРАНЕ МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕКАО И УПРАВЕ ЗА КУЛТУРУ ГРАДА НОВОГ САДА.

Website designed by: Mindmedias Studio