Dramski studio za decu

decembar 05 2020
Više
Novosadski dečiji kulturni centar
Radnička 20
Novi Sad, 21000 Srbija
11:00 - 13:00

Škola crtanja, slikanja, vajanja i grafike

decembar 08 2020
Više
Novosadski dečiji kulturni centar
Radnička 20
Novi Sad, 21000 Srbija
17:15

Dramski studio za decu

decembar 12 2020
Više
Novosadski dečiji kulturni centar
Radnička 20
Novi Sad, 21000 Srbija
11:00 - 13:00
Sve novosti

Novosti

Izrada kostima za predstavu i scenska šminka

Tokom novembra deca učesnici radionica Dramskog studija za decu i mlade imali su priliku da se upoznaju sa načinom izrade kostima za predstavu, kao i sa scenskom šminkom. Deca su uživala u radu i kreativnom procesu stvaranja dramsko scenske izvedbe, čija se prezentacija očekuje u narednom periodu. Radionice Dramskog studija održavaju se svake subote u […]

Festival muzike

Krajem novembra održan je drugi po redu Festival muzike u organizaciji Novosadskog dečijeg kulturnog centra. Veliki broj učesnika, dece i mladih, prezentovali  su svoja znanja i umeća i promovisali različite muzičke žanrove. Učenici Muzičke škole „Josip Slavenski“, Muzičke škole „Isidor Bajić“, studenti Akademije umetnosti, učenici srednje medicinske škole „7. april“ i polaznici udruženja „Do Re […]

ODLOŽENI PROGRAMI NSDKC-A ZBOG TRODNEVNE ŽALOSTI

Svi programi Novosadskog dečjeg kulturnog centra se odlažu zbog trodnevne žalosti povodom  smrti patrijarha SPC Irineja. Trodnevna žalost proglašena je danas i trajaće do  nedelje, 22. novembra.

Novosadski dečiji kulturni centar je najmlađa ustanova kulture koju je osnovao Grad Novi Sad i koja je zvanično počela sa radom u maju 2019. godine.

Poštovani posetioci pozivamo vas da programe Novosadskog dečijeg kultrunog centra na društvenim mrežama partite pod nazivom Kulturna stanica Mlin.

Posetite Facebook stranicu Kulturne stanice Mlin

ILI

Posetite Instagram stranicu Kulturne stanice Mlin

Do kraja godine titule Evropske prestonice kulture, Novosadski dečiji kulturni centar prema publici istupaće kao Kulturna stanica "Mlin".

Kroz realizaciju programa - Kulturna stanica "Mlin" “Novosadski dečji kulturni centar” uključio se u mrežu kulturnih stanica. Ovaj program predstavlja platformu za promociju svih programa NSDKC-a, kao i svih aktivnosti koje se realizuju u saradnji sa Fondacijom.


Website designed by: Mindmedias Studio