Zamisli evropu - logo-v2-01

ЗАМИСЛИ ЕВРОПУ

Од 05. до 10. маја 2020. године.

“Замисли Европу“ је пилот пројекат Новосадског дечијег културног центра. Пројектом се реализује прва међународна размена и сусрет деце  у Новом Саду са циљем да се манифестација установи на редовном годишњем нивоу.

Од 29.09. до 04.10. , Нови Сад ће бити дечија европска престоница. Четвородневни програм је испуњен креативним радионицама, организованим квалитетним дружењем и забавом, током којих ће учесници моћи да се упознају и размењују знања и ставове, граде међуљудске односе и уче занимљиве вештине.

По петоро деце и младих, узраста од 13 до 18 година (свака група ће имати два одрасла пратиоца) из три града – Птуј, Темишвар и Рјека ће доћи на програм размене. Деца ће бити смештена код деце домаћина из Новог Сада. У току припреме за размену, свака група ће осмислити и снимити кратки видео од 10-15 минута, на тему Мој град, моја Европа. У току програма размене, учесници ће моћи да погледају све радове, а радиће и на заједничком видеу под именом Замисли Европу.

Програм међународне размене отвара прилику учесницима да постану део глобалне заједнице са пријатељима из целе Европе и укључе се у сличне активности и у будућности.

 

Сва деца и малди од 13 до 18 година, заинтересовани да учествују у програму и буду домаћини својим вршњацима из иностранства могу се пријавити на маил: zamislievropu@gmail.com или да позову телефон 0638809386 – контакт особа Бранка Бајић.

ПОГЛЕДАЈТЕ:  НАШУ ГАЛЕРИЈУ СЛИКА

Распустилиште
Website designed by: Mindmedias Studio