Loading Догађаји

« Сви Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Представа „Храбри кројач“ у НСДКЦ-у

24. април ~ 18:00 - 19:30

Представа „Храбри кројач“ 24. 4. 2024. године

У среду 24. априла са почетком у 18:00 часова у Новосадском дечијем културном центру, на адреси Радничка 20, први спрат,  биће изведена представа „Храбри кројач“ у продукцији позоришта MaximusArt из Београда.

Представа „Храбри кројач“ је лепа и шаљива прича чија се радња дешава у једној малој кројачкој радњи у којој су два кројача испричала  дивну и поучну причу.

За ликове маштовито користе неколико метара платна, по неко дугме, два шарена клупка, офингере и многе друге ствари које се могу наћи у једној кројачкој радњи.

У представи је акценат стављен на поштовање, стрпљење, доброту, храброст… Радња представе бави се толеранцијом и промовише прихватање различитости, а показује и како се сваки конфликт може мирно превазићи и како се силом ништа добро не постиже.

Такође, током представе, деца уче да није лако постати херој већ да је за то потребно више од лепо скројеног одела и плашта.

Представа је интерактивна и од деце захтева пуну пажњу, а глумци траже помоћ за решавање недоумица које се намећу током представе.

Представа обилује музиком и шалама које су прилагођене деци од 3-10 година.

У представи играју Милена Мартић и Жељко Алексић. Текст и режију потписује Жељко Алексић, кореограф је Ана Алексић. За сценографију су задужени Небојша Јоковић и Ана Алексић, а костиме и реквизите израдили су Гордана Џанковић и Ана Алексић.

Број места је ограничен, а пријаве можете слати на имејл адресу: aleksandra.lukic@nsdkc.rs.

 Чекамо вас!

Детаљи

Датум:
24. април
Време:
18:00 - 19:30

Организатор

Новосадски дечији културни центар
Телефон:
021 521447
Е-пошта:
office@nsdkc.rs

Место

Новосадски дечији културни центар
Радничка 20
Нови Сад, 21101 Srbija
+ Google Map
Телефон:
+38121521447
Веб сајт:
https://nsdkc.rs/