Zamisli evropu - logo-v2-01

ЗАМИСЛИ ЕВРОПУ

Од 05. до 10. маја 2020. године.

“Замисли Европу“ је пилот пројекат Новосадског дечијег културног центра. Пројектом се реализује прва међународна размена и сусрет деце у Новом Саду са циљем да се манифестација установи на редовном годишњем нивоу.

Од 05. до 10. маја, Нови Сад ће бити дечија европска престоница. Четвородневни програм је испуњен креативним радионицама, организованим квалитетним дружењем и забавом, током којих ће учесници моћи да се упознају и размењују знања и ставове, граде међуљудске односе и уче занимљиве вештине.

По петоро деце и младих, узраста од 13 до 18 година (свака група ће имати два одрасла пратиоца) из три града – Птуј, Темишвар и Рјека ће доћи на програм размене. Деца ће бити смештена код деце домаћина из Новог Сада. У току припреме за размену, свака група ће осмислити и снимити кратки видео од 10-15 минута, на тему Мој град, моја Европа. У току програма размене, учесници ће моћи да погледају све радове, а радиће и на заједничком видеу под именом Замисли Европу.

Програм међународне размене отвара прилику учесницима да постану део глобалне заједнице са пријатељима из целе Европе и укључе се у сличне активности и у будућности.

 

Сва деца и малди од 13 до 18 година, заинтересовани да учествују у програму и буду домаћини својим вршњацима из иностранства могу се пријавити на маил: zamislievropu@gmail.com или да позову телефон 0638809386 – контакт особа Бранка Бајић.

ПОГЛЕДАЈТЕ:  НАШУ ГАЛЕРИЈУ СЛИКА

Распустилиште
Website designed by: Mindmedias Studio