Zamisli Evropu

Zamisli evropu - logo-v2-01

ZAMISLI EVROPU

Od 05. do 10. maja 2020. godine.

“Zamisli Evropu“ je pilot projekat Novosadskog dečijeg kulturnog centra. Projektom se realizuje prva međunarodna razmena i susret dece  u Novom Sadu sa ciljem da se manifestacija ustanovi na redovnom godišnjem nivou.

Od 29.09. do 04.10. , Novi Sad će biti dečija evropska prestonica. Četvorodnevni program je ispunjen kreativnim radionicama, organizovanim kvalitetnim druženjem i zabavom, tokom kojih će učesnici moći da se upoznaju i razmenjuju znanja i stavove, grade međuljudske odnose i uče zanimljive veštine.

Po petoro dece i mladih, uzrasta od 13 do 18 godina (svaka grupa će imati dva odrasla pratioca) iz tri grada – Ptuj, Temišvar i Rjeka će doći na program razmene. Deca će biti smeštena kod dece domaćina iz Novog Sada. U toku pripreme za razmenu, svaka grupa će osmisliti i snimiti kratki video od 10-15 minuta, na temu Moj grad, moja Evropa. U toku programa razmene, učesnici će moći da pogledaju sve radove, a radiće i na zajedničkom videu pod imenom Zamisli Evropu.

Program međunarodne razmene otvara priliku učesnicima da postanu deo globalne zajednice sa prijateljima iz cele Evrope i uključe se u slične aktivnosti i u budućnosti.

 

Sva deca i maldi od 13 do 18 godina, zainteresovani da učestvuju u programu i budu domaćini svojim vršnjacima iz inostranstva mogu se prijaviti na mail: zamislievropu@gmail.com ili da pozovu telefon 0638809386 – kontakt osoba Branka Bajić.

POGLEDAJTE:  NAŠU GALERIJU SLIKA

Raspustilište